Thomas Ottzen

Thomas Ottzen

Jeg tilbyder personlig træning og vejledning, der hjælper dig med at opnå dine mål på baggrund af gennemprøvede og effektive metoder. Jeg forsøger ikke at genopfinde den dybe tallerken, for jeg ved, at du kan opnå fantastiske resultater med simple midler og hårdt arbejde. Mit mål er at træne dig og lære dig, hvordan du udfører øvelser korrekt og hvordan du strukturerer din træning og din hverdag, så du kan fastholde din træning igennem hele dit liv. Vedholdenhed i din træning og sunde vaner betyder varige resultater.

Træningen tilpasses dig, dine styrker, svagheder og eventuelle skader – og jeg vil sideløbende med træningen vejlede dig, så du kan få bugt med dårlige vaner, hvilket vil hjælpe dig til at træne mod dine personlige mål.
Alle har gavn af træning og træning kan altid tilpasses, så du kan være med uanset om du er 35 eller om du er 65 – det er aldrig for sent at starte, så begynd nu.

Jeg har mere end 10 års erfaring fra træningsbranchen og kan hjælpe dig hvis du vil være stærkere, slankere eller have en bedre kondition. Jeg har erfaring med både styrketræning, crossfit, træning med egen kropsvægt, TRX og boksning.

Thomas Ottzen