Forstå træningen

Forstå træningen

 

Træningen i The Gym er hovedsageligt baseret på individuelt tilpassede forløb, under vejledning af en personlig træner.  Træneren vil i tæt samarbejde med dig, sørge for at træningen tager udgangspunkt i dine forudsætninger og mål. Det betyder at træningen vil være både effektiv og sikker, så du kan føle dig tryg ved processen.

Vi baserer os ikke på hypede trends, men på solid træningsteori og erfaring fra mange års seriøst arbejde med fysisk træning.  I modsætning til fitness og motion er træning en systematisk og intelligent process baseret på principper og velprøvede metoder.

Valget af metoder, redskaber og sammensætning af forløbet vil variere, og altid være i overensstemmelse med dine behov.  Alt efter målsætninger og evner vil træningen bestå af styrketræning, konditionstræning, fleksibilitet og mobilitets træning og inddrage vægtstænger, håndvægte, romaskiner, bolde, maskiner, gymnastikringe eller måske bare kropsvægtøvelser.

Et vellykket træningsforløb hos en kompetent træner kan afhjælpe problemer med skavanker, smerte, bevægelsesproblemer, motivation, kost eller træningsoptimering og planlægning med henblik på maksimal fysisk udvikling.

Vi kan hjælpe dig uanset om du er motionist der vil lære at træne og komme i god form, eller om du er atlet med specifikke performance baserede målsætninger.