Rasmus Wagner Kelbæk

Rasmus Wagner Kelbæk

Jeg har dyrket styrketræning siden jeg var 15 år og har siden min afslutning af gymnasiet, været helt sikker på at jeg ville arbejde med træning.

Mit arbejde er et udtryk af alle de kurser jeg har været på og mine egne erfaringer igennem mit arbejde som træner og coach.

Titlen “personlig træner” er ikke beskyttet og i denne tid med misvisende information i alle sammenhænge, kan alle være “fitness professionelle” – det hænger mig langt ud af halsen… Jo flere kurser jeg tager, jo mere opdager jeg hvor simpelt alting egentlig er – hvor lige til træning i virkeligheden er.

Jeg har forståelse for at træning er meget personligt, i den forstand at vi alle kan opleve det forskelligt. At der kan være videnskab, som både kan sige for og i mod og at der kan være årtiers personlig research, der på ingen måde er overførbar.

De første 2 år af min professionelle træningskarriere har jeg brugt på at lære om skadeshåndtering, afvikling af kroniske smerter, holdningskorrigerende træning og generel genoptræning af ryg-patienter.

Efterfølgende har jeg engageret mig i det psykiske aspekt af træning, og adfærdsændring er, som jeg ser som værende den mest afgørende faktor i vor tids kropstransformationer. Hvis hovedet ikke er med i den proces, der skal foregå, så er udsigterne meget dårlige.

Sideløbende med mine to specialer, har jeg taget forskellige slags trænerkurser, for hele tiden at kunne holde en finger på pulsen, af hvad der er relevant i forbindelse med mit arbejde.

Rasmus Wagner Kelbæk