Morten Nielsen

Morten Nielsen

Morten er 27 år og kommer fra en karriere i Forvaret hvor han været udstationeret til Afghanistan og Irak. Strukturen og disciplinen har Morten taget med fra forsvaret hvilket gør at hans træninger er hårde og konkrete. Der er dog stadig plads til en joke men hans holdning er at når man træner, så træner man. Morten tager udgangspunkt i funktionel træning. Morten har stor erfaring indenfor mange forskellige træningsformer og elsker at lære fra sig. Han er helt nede på jorden og møder alle mennesker i øjenhøjde. Om du er helt ny i træningsverden eller erfaren kan Morten med sikkerhed udfordre dig.

Om du vil prøve kræfter med crossfit, TRX, Kaatsu, gymnastik, styrkeløft eller bare vil tabe dig er Morten en god træner for dig. Og uanset hvad dit må er så er Mortens træning altid struktureret, motiverende og sjov med fagligheden i top

Morten er som en af de eneste i Danmark uddannet Kaatsu specialist. Til daglig underviser Morten på Skodsborg spa og Fitness i crossfit, gymnastik, mobility og TRX.

kontakt info:

mortennielsenpt@gmail.com

mortenpt.com

+45 40443304

Morten Nielsen