Marinela Djekic

Marinela Djekic

At blive personlig træner er nærmest blevet valgt for mig. Jeg har gennem min egen erfaring med træning, 3 fødsler og gode resultater som fitness atlet altid kunne motivere andre, og er i mange år blevet spurgt til råds omkring kost og træning. At inspirere og motivere andre er min passion og styrke, men at kunne lære fra sig kræver viden og færdigheder, så jeg valgte at få en uddannelse som personlig træner. 
 
Mange kan nikke genkendende til, en eller flere gange i deres liv, at have opnået et længe ønsker mål om, at tabe sig eller komme i form for så, at se det hele falde på gulvet, fordi man ikke kunne vedligeholde det.

Man ser det som et projekt og derefter skal man “leve normalt”. Der er mange råd og quick fixes derude. Det er en jungle af oplysninger som modsiger hinanden og det er svært at finde hoved og hale i det kaos. 

Utallige fremgangsmåder faldbydes, men hvis du spørger mig er der kun en fremgangsmåde som skaber vedvarende resultater. At være sund og stærk er ikke et projekt, men en livsstil!

Jeg tror ikke på slankekure eller sultekure, men på at man igennem en overordnet sund kost og livsstil, kan finde plads til det der lige præcis giver dig livskvalitet. Det skal være overskueligt og nemt, men på egen hånd kan det være svært.

Træningen vil være sjov og udfordrende. Træningen tilpasses dig, udfra dit udgangspunkt og dit mål. 

Vi laver en plan med et mål og en masse delmål, så vi kan holde motivationen og nyde små sejre hen imod slutmålet. Du bliver sund, stærk, selvsikker og får en langt større viden omkring kost og træning. 

Jeg står til rådighed som din coach og træner på sidelinien 24/7 under dit forløb. Jeg giver mere end 100 % af mig selv og min mission er, at du bliver den bedste udgave af dig selv!

Marinela Djekic