Celestine Maria Jensen

Celestine Maria Jensen

I mit arbejde som personlig træner fokuserer jeg i høj grad på at lægge restriktioner på hylden og arbejde med at ‘uddanne’ dig, så du på sigt bliver selvkørende og ikke behøver mig ved din side. For mig er det vigtigt at lære dig hvordan du træner selv – og ikke mindst hvordan du selv får etableret en sund livsstil med plads til livet. Min egen erfaring både fra mig selv såvel som fra mine klienter er at restriktioner sjældent bidrager til et sundt forhold til mad.

Og netop et sundt forhold til mad er én af de ting, jeg arbejder rigtig meget med i mit virke som personlig træner. Mit fokus i mine forløb er det jeg kalder ’sund sundhed’. For mig handler sundhed om at have ro – både i krop og sind. Om at finde sit ’kostfundament’ og at lære at kunne navigere derudfra. Jeg tror på, at hvis du blot har fundamentet i orden, så er der også plads til at afvige engang imellem. Så behøver livet ikke at bestå at strikse kostdogmer og restriktioner. Af afsavn og askese.

Jeg kan godt hjælpe dig med at tabe ’de sidste kilo’– men der vil også være andre ting, vi skal arbejde med på din rejse. Hvis du spørger mig, er det sjældent de sidste ex. 5 kg det handler om, for helt ærligt; alle kan tabe 5 kg relativt nemt.

Det handler ofte om alle de andre ting, der ligger omkring. Om fundamentet, om vanerne – og om tankerne om din krop, dit liv og din hverdag. Det interesserer mig i langt højere grad at du kommer ud fra et forløb med mig, med fundamentet i orden – end at du har lavet en flot transformation, der alligevel ikke holder på den anden side, fordi arbejdet bag den, var så hårdt, at det ikke er noget der er sjovt at holde fast i på den lange bane.

Min træningsfilosofi tager udgangspunkt i at du skal lave noget, du kan se dig selv lave hele livet. Jeg tager udgangspunkt i arbejdet med tungere styrketræning – og vil allerhelst hjælpe dig med at etablere nogle træningsrutiner som du selv synes er sjove og som du føler dig tryg i. Jeg går ikke ind for timevis af træning hver dag – til gengæld arbejder jeg med at få etableret nogle realistiske bevægelsesvaner i din hverdag, som du kan holde på egen hånd.

Celestine Maria Jensen