Caroline Dawartz Kelbæk

Caroline Dawartz Kelbæk

Mit fornemmeste arbejde som personlig træner består i at gøre dig stærk på alle måder, uanset om dit udgangspunkt er ’at komme tilbage i form efter fødslen’, eller om du trænger til mere styring i din træning. 
Jeg arbejder med det jeg kalder ’basal styrketræning’ og det er vigtigt for mig at du oplever, at du ikke behøver at okse rundt 5 gange om ugen i træningscenteret for at se resultater. Ligesom det er vigtigt for mig at du oplever, at du sagtens kan træne og være smertefri.

Når du kommer til mig og vil have hjælp til ”at tabe de sidste irriterende 5 kg”, kan jeg sagtens hjælpe dig med det. Men jeg vil langt hellere arbejde med, hvorfor de 5 kilo er et problem, og hvorfor de overhovedet er endt med at sidde fast. 
Du ved godt, hvad du skal spise for at leve ’sundt’ og tabe dig. Men af en eller anden grund gør du det ikke, eller også gør du det 100 procent i nogle uger, for så at falde med hovedet direkte ned i chokolade og skålen med bland-selv-slik i ugerne efter. 


Det er en uholdbar løsning, og derfor tager vores samarbejde udgangspunkt i dine vaner, og hvor du er, lige nu. Du vil opleve, at små tilvalg, fremfor store fravalg vil hjælpe dig med at skabe et kost- og motionsfundament som fungerer på den lange bane.

Uanset om du kommer til mig med et mål om at ville tabe dig, at blive stærkere, eller at omlægge dine kost- og motionsvaner så skal du vide, at al begyndelse er svær, men at jeg tager dig i hånden og guider dig, skridt for skridt, hele vejen.

Caroline Dawartz Kelbæk