Bliv Træner

Bliv Træner

 

The Gym tilbyder de fysiske og faglige rammer for et inspirerende fællesskab for selvstændige trænere.

Med The Gym har vi etableret et træningscenter, hvor trænere i et tæt forretningsmæssigt og fagligt samarbejde, kan udvikle deres profession til det højest mulige niveau, og tilbyde klienterne optimale betingelser for et træningsforløb.

Igennem et samarbejde om ressourcer, vidensdeling, marketing, produktudvikling, uddannelse, kundepleje m.v., skaber vi forudsætningerne for, at den enkelte træner kan nå et højt forretningsmæssigt niveau, og gøre trænergerningen til en seriøs professionel aktivitet.

Stedet bruges kun til privattræning, og er udstyret med kvalitetsudstyr fra Ivanko, Eleiko, Freemotion, ER Equipment, Watson, Texas Powerbar m.v.  Vi har rigelig udstyr og plads til, at en gruppe trænere samtidigt kan arbejde med deres klienter, uden at opleve forstyrrelser og afbrud i træningsflowet.

For at sikre det bedst mulige kollegiale sammenhold og arbejdsmiljø er vi omhyggelig med udvælgelsen af trænere til The Gym, så alle kan få trygge og inspirerende rammer for deres arbejde. Hvis du gerne vil være en del af teamet, så kontakt Erik Kilstrup via denne formular, og du vil hurtigst muligt høre fra os.

 

Dit navn

Din Email

Dit telefonnummer

Emne

Besked